Jídlo & Nápoje

Sterilní, prvotřídní podlahové vlastnosti v prostředí na zpracování potravin. Najdete zde hygienické, protiskluzové a dlouhotrvající povrchy dostupné v mnoha formulacích, které odolávají nelítostným chemickým skvrnám a tepelným šokům, tepelným cyklům a také častému čištění. Nabízíme antimikrobiální přísadu, Stonplus AM9. Tato organická thionová sloučenina se přidává během instalace a působí jako permanentní bakteriostatikum a fungistatikum proti širokému spektru grampozitivních a gramnegativních bakterií a hub. Podívejte se na naše stránky produktů Stonclad a Stonshield pro informace o našem mezinárodním certifikátu HACCP.

 

Použité produkty:

Stonclad UT

Nejmodernější společnost na zpracování potravin vyžaduje špičkový podlahový systém. Stonclad UT odolává extrémním teplotám a protože narozdíl od jiných podlahových systémů je hladká, bez spojů a spár, zabraňuje růstu bakterií a snadno se čistí.

Použité produkty:

Stonclad GS

Tento hladký polyuretanový systém je speciálně navržen pro potravinářský průmysl, jako je tato mrazírna. Stonclad UR odolává tepelnému šoku stejně dobře jako nárazu a otěru.

Použité produkty:

Stonclad UT

Tento polyuretanový systém poskytuje odolnost, snadná údržba a odolnost vůči skvrny ve vinařském závodě.

Použité produkty:

Stonclad UR

Tato podlaha v provozu na zpracování a výrobě potravin je chráněna vůči tepelným šokům a tepelným cyklem díky Stonclad UR.


VYBERTE SI TEN SPRÁVNÝ PRODUKT

Najděte produkt, který bude nejlépe vyhovovat Vašim potřebám.

 


More Case StudiesComing Soon!




  • VYBERTE SI TEN SPRÁVNÝ PRODUKT


  • KONTAKTUJTE NÁS

     

    Roman Sporina - t: +421 918 472 210

                                m: rsporina@stonhard.com

     

    Gábor Herdics - t: +421 915 155 556

                              m: gherdics@stonhard.com

     

  • urethane floors.JPG